Geiranger Adventure

Fantastisk tur med take-off innerst i Geriangerfjorden

En fantastisk tur som begynner med take-off innerst i Geirangerfjorden. Vi klatrer rolig utover fjorden mens vi er omringet av høye fjell med store fosser på begge sider. Vi fortsett utover fjorden forbi fossefallene de Syv Søstre og Friaren og ikke minst gårder som er selve definisjonen på «der ingen skulle tru at nokon kunne bu», gården Knivsflå på høyere side av fjorden og Skageflå på venstre.

Ut Geirangerfjorden flyr vi kort innom Sunnylvsfjorden mot Åkerneset. Dette er området geologer frykter kan rase ut, hele 54 millioner kubikkmeter med stein, eller på godt norsk en kolonne av lastebiler som vil strekke seg rundt ekvator og enda litt til.

Fra skumle fjellsider setter vi kursen syd østover mot Hellesylt og fortsetter innover mot Holedalen. I enden av dalen ligger Holedalsvatnet med friskt badevann, herifra klatrer vi over Hestebreen og Holedalsfjellet på 1.705 moh. Før vi svinger mot Dalsnibba. Fra det kjente utsiktspunktet har vi nå Geiranger i all sin prakt foran oss. Turen avsluttes med en rolig nedstigning mot fjorden og landing på fjordbredden i Geiranger.

Kr 16.100,-

Turen varer 30 minutter

Ring for bekreftelse FØR du booker online: +47 974 84 040

Pris er for fullt helikopter (maks 7 personer)
.
PS: Booking må skje minst 24 timer før avreisetidspunkt.

Geiranger Explorer

Enda mer av hva regionen har å by på

En flott tur med enda litt mer av regionen har å by på. Vi klatrer ut Geirangerfjorden omringet av fossefall left, right, senter og gårder der ingen skulle tru at nokon ville bu, Skageflå og Knivsflå. Snirkler oss ut fjorden og tar en ekstra god titt på Åkerneset som er opphavet til Norges svar på Hollywood action film, «Bølgen». Forsetter sydover over Hellesylt og Langedalen nedover mot Stryn. Følger den buktende elven oppover et stykke før vi drar over fjellet og sjekker ut Skålatårnet, Loen Skylift og Ramnefjellet før «brevandring» står for tur.

Over Lovatnet fortsetter vi mot Kjenndalen og runder Lodalskåpa med 2.083 moh før kursen settes nordover mot Geiranger igjen. Underveis får vi sett sommerski på Strynefjellet for vi tar den raske veien over fjellet med de eldgamle tunnelene under oss. Fra utsiktspunktet Dalsnibba har vi Geiranger i sikte innerst i fjorden omringet av høye fjell. Flyr rolig ned dalen mot Geirangerfjorden og landing ved elvebredden. Fjord, elver, gamle gårder, fjellsider som har rast ut og som kan rase ut, breer og isblå vann, alt sammen på èn tur. Velbekomme!

Kr 21.690,-

Turen varer 45 minutter

Ring for bekreftelse FØR du booker online: +47 974 84 040

Pris er for fullt helikopter (maks 7 personer)
.
PS: Booking må skje minst 24 timer før avreisetidspunkt.

Geiranger Signature

Opplev virkelig hva området har å by på

Med Glaicer Signature vil du virkelig oppleve hva området har og by på. Fra Tyvaneset klatrer vi utover fjorden og flyr sydover innover Olden-dalen. Herifra følger vi dalen innover med Jostadalsbreen på begge sider av dalen og Olden vannet under oss. Mot slutten av dalen flyr vi opp en av Jostadalsbreens mest kjente brearmer, Briksdalsbreen. Videre går turen med Jostadalsbreen under oss mens vi fortsetter mot Kjenndalsbreen. Her får man godt utsyn mot området som raste i 1905 og igjen i 1936. Fra Kjenndalen runder vi Lodalskåpa på 2083 m.o.h. og mot Stryn Sommerski senter i Videdalen. Herifra går turen nordover mot utsiktspunktet Dalsnibba før vi glir ned mot Geiranger og virkelig fjordlandskap. Vi fortsett utover fjorden forbi fossefallene de Syv Søstre og Friaren og ikke minst gårder som er selve definisjonen på «der ingen skulle tru at nokon kunne bu».

Ut Geirangerfjorden flyr følger vi Sunnylvsfjorden mot Åkerneset. Dette er området geologer frykter kan rase ut, hele 54 millioner kubikkmeter med stein, eller på godt norsk en kolonne av lastebiler som vil strekke seg rundt ekvator og enda litt til. Fra skumle fjellsider setter vi kursen vestover med utsikt mot Sunnmørsalpene. Rett syd for Brekketindene runder vi det karakteristiske fjellet Slogen som strekker seg 1564 m.o.h. rett fra fjorden. På vei tilbake mot Loen passerer vi fjellet Jakta og fortsetter sydvestover i Nibbedalen mot Stryn sentrum. Turen avsluttes med en sveip forbi Skålatårnet før vi glir ned mot Lovatnet og landing på Tyvaneset. Samme tur som Glacier Signatur, men med Geiranger som utgangspunkt.

Kr 26.200,-

Turen varer 60 minutter

Ring for bekreftelse FØR du booker online: +47 974 84 040

Pris er for fullt helikopter (maks 7 personer)
.
PS: Booking må skje minst 24 timer før avreisetidspunkt.

Geiranger Experience

Den komplette tur for å se alt!

Glaicer Experience er den komplette tur for området hvis du vil se alt! Fra Tyvaneset klatrer vi utover fjorden og flyr østover over Lovatnet og runder Skålatårnet. En rask tur over fjellet ned mot Oppstrynsvatnet og idyliske Hjelle. Inn i fjellheimen over Strynefjellstunnelene og nordover mot Dalsnibba som ligger majestetisk på oversiden av Geiranger.

Vi glir ned mot fjorden og ser fossefallene og gårdene i fjellsiden mens vi fortsetter ut fjorden og legger kursen nordover øst for Sunnmørsalpene mot Åndalsnes. Inn mot Romsdalen kommer en av Norges mest kjente fjellvegger tilsynet, Trollveggen. En rolig sveip forbi denne mørke og trolske veggen før kursen settes sydover mot Tafjord. Fortsetter nedover dalen med stø kurs mot Jostadalsbreen. På veien får vi god utsikt til Stryn Sommerski og regionens høyeste fjelltopp, Lodalskåpa med 2.083 moh. Over Jostadalsbreen via Kjenndalen og deretter landemerket Briksdalen. Fra Briksdalen er vi tilbake i kjente trakter nordover i Oldedalen. Glir gjennom dalen over Oldevatnet mens vi passerer mellom Klovane og Sisiliekruna før vi lander på Tyvaneset proppfulle av nye minner både på kamera og i sinnet Store deler av turen er nasjonalpark med minstehøyde på 1.000 fot. Klar for vestlandets kanskje råeste tur?

Samme tur som Glacier Signatur, men med Geiranger som utgangspunkt.

Kr 36.900,-

Turen varer 90 minutter

Ring for bekreftelse FØR du booker online: +47 974 84 040

Pris er for fullt helikopter (maks 7 personer)
.
PS: Booking må skje minst 24 timer før avreisetidspunkt.

Velg tur*
E-post*
Telefon*
Kommentar
Total: Kr 

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å sikre at du får den beste opplevelsen på nettstedet vårt.