Glacier Express

Fantastisk utsikt på kort tid

På kort tid kan du oppleve fantastisk utsikt med Europas største fastlandsisbre, dype fjorder og fjell som har rast ut både en og to ganger. Glaicer Express begynner med å klatre utover Nordfjord før vi setter kursen mot Oldendalen og Klovane. Fra Klovane dropper fjellet bratt ned før vi krysser Oldendalen og klatrer opp over platået av Jostadalsbreen og kommer ut i Nestadalen. Her passerer vi Ramnefjellet som raste ut i både 1905 og 1936. Utover Loenvatnet glir vi rolig ned mot Loen og landing på Tyvaneset. Husk kamera!

Kr 8.480,-

Turen varer 20 minutter

Pris er for fult helikopter.
 Pris pr. sete er opprinnelig kr ,-
PS: Booking må skje minst 24 timer før avreisetidspunkt.

Glacier Adventure

Enda mer av hva området har å by på

Med Glacier Adventure vil du oppleve enda mer av hva området har å by på. Fra Tyvaneset klatrer vi utover fjorden og flyr sydover innover Olden-dalen. Herifra følger vi dalen innover med Jostadalsbreen på begge sider av dalen og Olden vannet under oss. Mot slutten av dalen flyr vi opp en av Jostadalsbreens mest kjente brearmer, Briksdalsbreen.

Videre går turen med Jostadalsbreen under oss mens vi fortsetter mot Kjenndalsbreen. Her får man godt utsyn mot området som raste i 1905 og igjen i 1936. Fra Kjenndalen runder vi Lodalskåpa på 2083 m.o.h. og flyr nordvest mot Tindedalsbreen og Skålabreen med den populære turdestinasjonen Skålatårnet. På  flyturens siste del glir vi ned mot Lovatnet og fortsetter på sydsiden av Loen sentrum og landing på Tyvaneset.

Turen gir et godt bilde av både Jostadalsbreen, fjorder og høye fjell. Store deler av turen er i nasjonalpark slik at minste høyde over bakken er 1000 fot.

Kr 12.190,-

Turen varer 30 minutter

Pris er for fult helikopter.
 Pris pr. sete er opprinnelig kr ,-
PS: Booking må skje minst 24 timer før avreisetidspunkt.

Glacier Explorer

Opplev litt mer av Jostadalsbreen og Stryn

Med Glacier Explorer får du oppleve litt mer av Jostadalsbreen og Stryn. Fra Tyvaneset klatrer vi utover fjorden og flyr sydover innover Olden-dalen. Herifra følger vi dalen innover med Jostadalsbreen på begge sider av dalen og Olden vannet under oss. Mot slutten av dalen flyr vi opp en av Jostadalsbreens mest kjente brearmer, Briksdalsbreen. Videre går turen med Jostadalsbreen under oss mens vi fortsetter mot Kjenndalsbreen. Her får man godt utsyn mot området som raste i 1905 og igjen i 1936. Fra Kjenndalen runder vi Lodalskåpa på 2083 m.o.h. og flyr nordover over Erdalsbreen og ned Erdalen mot Oppstrynsvatnet med utsikt over idyliske Hjelle og Hjellehotell. Fra Hjelle fortsetter vi vestover over Oppstrynsvatnet mot Stryn og den karakteristiske Stryneelva. Vi runder Stryn og tar passerer Skylift Gondolen får vi ser den populære turdestinasjonen Skålatårnet. På flyturens siste del glir vi ned mot Lovatnet og fortsetter på sydsiden av Loen sentrum og landing på Tyvaneset.

Turen gir et godt bilde av både Jostadalsbreen, fjorder og høye fjell Store deler av turen er i nasjonalpark slik at minste høyde over bakken er 1000 fot.

Kr 17.090,-

Turen varer 45 minutter

Pris er for fult helikopter.
 Pris pr. sete er opprinnelig kr ,-
PS: Booking må skje minst 24 timer før avreisetidspunkt.

Glacier Signature

Opplev virkelig hva området har å by på

Med Glaicer Signature vil du virkelig oppleve hva området har og by på. Fra Tyvaneset klatrer vi utover fjorden og flyr sydover innover Olden-dalen. Herifra følger vi dalen innover med Jostadalsbreen på begge sider av dalen og Olden vannet under oss. Mot slutten av dalen flyr vi opp en av Jostadalsbreens mest kjente brearmer, Briksdalsbreen. Videre går turen med Jostadalsbreen under oss mens vi fortsetter mot Kjenndalsbreen. Her får man godt utsyn mot området som raste i 1905 og igjen i 1936. Fra Kjenndalen runder vi Lodalskåpa på 2083 m.o.h. og mot Stryn Sommerski senter i Videdalen. Herifra går turen nordover mot utsiktspunktet Dalsnibba før vi glir ned mot Geiranger og virkelig fjordlandskap. Vi fortsett utover fjorden forbi fossefallene de Syv Søstre og Friaren og ikke minst gårder som er selve definisjonen på «der ingen skulle tru at nokon kunne bu».

Ut Geirangerfjorden følger vi Sunnylvsfjorden mot Åkerneset. Dette er området geologer frykter kan rase ut, hele 54 millioner kubikkmeter med stein, eller på godt norsk en kolonne av lastebiler som vil strekke seg rundt ekvator og enda litt til. Fra skumle fjellsider setter vi kursen vestover med utsikt mot Sunnmørsalpene. Rett syd for Brekketindene runder vi det karakteristiske fjellet Slogen som strekker seg 1564 m.o.h. rett fra fjorden. På vei tilbake mot Loen passerer vi fjellet Jakta og fortsetter sydvestover i Nibbedalen mot Stryn sentrum. Turen avsluttes med en sveip forbi Skålatårnet før vi glir ned mot Lovatnet og landing på Tyvaneset.

Deler av turen er i nasjonalpark slik at minste høyde over bakken er 1000 fot.

Kr 21.200,-

Turen varer 60 minutter

Pris er for fult helikopter.
 Pris pr. sete er opprinnelig kr ,-
PS: Booking må skje minst 24 timer før avreisetidspunkt.

Glacier Experience

Den komplette tur for å se alt!

Glaicer Experience er den komplette tur for området hvis du vil se alt! Fra Tyvaneset klatrer vi utover fjorden og flyr østover over Lovatnet og runder Skålatårnet. En rask tur over fjellet ned mot Oppstrynsvatnet og idyliske Hjelle. Inn i fjellheimen over Strynefjellstunnelene og nordover mot Dalsnibba som ligger majestetisk på oversiden av Geiranger. Vi glir ned mot fjorden og ser fossefallene og gårdene i fjellsiden mens vi fortsetter ut fjorden og legger kursen nordover øst for Sunnmørsalpene mot Åndalsnes. Inn mot Romsdalen kommer en av Norges mest kjente fjellvegger tilsynet, Trollveggen. En rolig sveip forbi denne mørke og trolske veggen før kursen settes sydover mot Tafjord. Fortsetter nedover dalen med stø kurs mot Jostadalsbreen. På veien får vi god utsikt til Stryn Sommerski og regionens høyeste fjelltopp, Lodalskåpa med 2.083 moh.

Over Jostadalsbreen via Kjenndalen og deretter landemerket Briksdalen. Fra Briksdalen er vi tilbake i kjente trakter nordover i Oldedalen. Glir gjennom dalen over Oldevatnet mens vi passerer mellom Klovane og Sisiliekruna før vi lander på Tyvaneset proppfulle av nye minner både på kamera og i sinnet. Store deler av turen er nasjonalpark med minstehøyde på 1.000 fot. Klar for vestlandets kanskje råeste tur?

Kr 30.850,-

Turen varer 90 minutter

Pris er for fult helikopter.
 Pris pr. sete er opprinnelig kr ,-
PS: Booking må skje minst 24 timer før avreisetidspunkt.

Velg tur*
E-post*
Telefon*
Kommentar
Total: Kr 

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å sikre at du får den beste opplevelsen på nettstedet vårt.