LOEN HELIPORT

Unike helikopteropplevelser i fantastiske omgivelser med utgangspunkt i områdene rundt Stryn og Loen. Spørsmål? Sjekk vår FAQ.

Flere lokasjoner:

Geiranger

Les mer

Geiranger

Geiranger Adventure | Geiranger Explorer | Geiranger Signature | Geiranger Experience
Utforsk turer fra Geiranger

Stryn Heliport

Les mer

Stryn Heliport

Kommer...

Nordfjordeid

Les mer

Nordfjordeid

Kommer...
Loen Express
Opplev fantastisk utsikt over Europas største fastlandsisbre, dype fjorder og fjell. Turen varer 20 min.
Les mer

Kr 9.300,-

Turen varer 20 minutter

Ring for bekreftelse FØR du booker online: +47 974 84 040

Pris er for fullt helikopter (maks 7 personer/540 kg).

Loen Adventure
Opplev enda mer av Europas største fastlandsisbre, fjorder og fjell. Turen varer 30 min.
Les mer

Kr 13.400,-

Turen varer 30 minutter

Ring for bekreftelse FØR du booker online: +47 974 84 040

Pris er for fullt helikopter (maks 7 personer/540 kg).

Loen Explorer
Med Glacier Explorer får du oppleve mer av Jostadalsbreen og Stryn. Turen varer 45 min.
Les mer

Kr 17.090,-

Turen varer 45 minutter

Ring for bekreftelse FØR du booker online: +47 974 84 040

Pris er for fullt helikopter (maks 7 personer/540 kg).

Loen Signature
Opplev hva området virkelig har å by på! Olden-dalen, Jostedalsbreen og de mest kjente brearmene, Geiranger & fjordlandskapet, i tillegg til utsikt mot Sunnmørsalpene. Turen varer 60 min.
Les mer

Kr 23.500,-

Turen varer 60 minutter

Ring for bekreftelse FØR du booker online: +47 974 84 040

Pris er for fullt helikopter (maks 7 personer/540 kg).

Loen Experience
Glaicer Experience er den komplette tur for hele området hvis du vil få med deg alt av fjell, fjordlandskap og breer. Fra Olden til Geiranger og Sunnmørsalpene til Åndalsnes. Turen varer 90 min.
Les mer

Kr 34.300,-

Turen varer 90 minutter

Ring for bekreftelse FØR du booker online: +47 974 84 040

Pris er for fullt helikopter (maks 7 personer/540 kg).

EnglishGermanNorwegianSpanish

Book din tur

Sett ønsket starttid innenfor en av tidsperiodene vist i kalenderen under «Work time».

Vi kommer tilbake med nøyaktig klokkeslett så nært til ønsket tid som mulig, innenfor valgt tidsperiode.

Velg tur*
Velg dato & klokkeslett*
Fullt navn*
E-post*
Telefon*
Kommentar
Totalt: Kr 
Bookingvilkår

Kansellering:
- Full refusjon inntil 2 uker før
- 90% refusjon inntil 24 timer før
- 0% refusjon under 24 timer før

Kjørerute og tid:
Kjørerute & tid er er væravhengig og kan derfor avvike fra estimert rute/tid. Kunde blir refundert om været er for dårlig til å fly.

Overskridelse av maksvekt vil ikke gi refusjon.

Opplev hva området har å by på!

På denne korte turen får du oppleve fantastisk utsikt mot Europas største fastlandsbre, med dype fjorder og fjell som har forårsaket tsunamier opptil flere ganger.

Vi begynner stigningen mot Nordfjord før vi setter ruten mot Oldendalen og Klovane. Fra Klovane går fjellet bratt nedover før vi krysser Oldendalen, og kjører videre over Jostadalsbreen og ut i Nestadalen. Vi passerer Ramnefjellet som forårsaket en tsunami i 1905 og 1936. Til slutt kjører vi over Lovatnet, glir ned mot Loen og lander på Tyvaneset.

Deler av turen går gjennom Jostedalsbreen nasjonalpark med minimumshøyde på 1000 fot.

Book Loen Express

Sett ønsket starttid. Vi kommer deretter tilbake med nøyaktig tidspunkt så nær ønsket tid som mulig. Tiden du velger kan avvike med 2 timer +/-. 

Opplev enda mer av hva området har å by på!

Med Glacier Adventure vil du oppleve enda mer av hva området har å by på. Fra Tyvaneset klatrer vi utover fjorden og flyr sydover innover Olden-dalen. Herifra følger vi dalen innover med Jostadalsbreen på begge sider av dalen og Olden vannet under oss. Mot slutten av dalen flyr vi opp en av Jostadalsbreens mest kjente brearmer, Briksdalsbreen.

Videre fortsetter vi mot Kjenndalsbreen, med Jostadalsbreen under oss. Her får man godt utsyn mot området som raste i 1905 og igjen i 1936. Fra Kjenndalen runder vi Lodalskåpa på 2083 m.o.h. og flyr nordvest mot Tindedalsbreen og Skålabreen med den populære turdestinasjonen Skålatårnet. På flyturens siste del glir vi ned mot Lovatnet og fortsetter på sydsiden av Loen sentrum og landing på Tyvaneset.

Turen gir en fantastisk utsikt over både Jostadalsbreen, fjorder og høye fjell. Store deler av turen er i nasjonalpark slik at minste høyde over bakken er 1000 fot.

Opplev litt mer av Stryn og Jostedalsbreen

Fra Tyvaneset klatrer vi utover fjorden og flyr sydover innover Olden-dalen. Herifra følger vi dalen innover med Jostedalsbreen på begge sider av dalen og Olden vannet under oss. Mot slutten av dalen flyr vi opp en av Jostedalsbreens mest kjente brearmer, Briksdalsbreen.

Videre går turen med Jostedalsbreen under oss mens vi fortsetter mot Kjenndalsbreen. Her får man godt utsyn mot området som raste i 1905 og igjen i 1936. Fra Kjenndalen runder vi Lodalskåpa på 2083 m.o.h. og flyr nordover over Erdalsbreen og ned Erdalen mot Oppstrynsvatnet med utsikt over idyliske Hjelle og Hjellehotell. Fra Hjelle fortsetter vi vestover over Oppstrynsvatnet mot Stryn og den karakteristiske Stryneelva.

Vi runder Stryn og passerer Skylift Gondolen og den populære turdestinasjonen Skålatårnet. På flyturens siste del glir vi ned mot Lovatnet og fortsetter på sydsiden av Loen sentrum og landing på Tyvaneset.

Turen gir et godt bilde av både Jostedalsbreen, fjorder og høye fjell. Store deler av turen er i nasjonalpark slik at minste høyde over bakken er 1000 fot.

Opplev det området virkelig har å by på!

Med Glaicer Signature vil du virkelig oppleve hva området har og by på. Fra Tyvaneset klatrer vi utover fjorden og flyr sydover innover Olden-dalen. Herifra følger vi dalen innover med Jostadalsbreen på begge sider av dalen og Olden vannet under oss. Mot slutten av dalen flyr vi opp en av Jostadalsbreens mest kjente brearmer, Briksdalsbreen.

Videre fortsetter vi mot Kjenndalsbreen med Jostadalsbreen under oss. Her får man godt utsyn mot området som raste i 1905 og igjen i 1936. Fra Kjenndalen runder vi Lodalskåpa på 2083 m.o.h. og kjører mot Stryn Sommerskisenter i Videdalen. Herifra går turen nordover mot utsiktspunktet Dalsnibba før vi glir ned mot Geiranger og virkelig fjordlandskap. Vi fortsett utover fjorden forbi fossefallene de Syv Søstre og Friaren og ikke minst gårder som er selve definisjonen på «der ingen skulle tru at nokon kunne bu».

Fra Geirangerfjorden følger vi Sunnylvsfjorden mot Åkerneset. Dette er et område geologer frykter kan rase ut, hele 54 millioner kubikkmeter med stein. Videre settes kursen vest med utsikt mot Sunnmørsalpene. Rett syd for Brekketindene runder vi det karakteristiske fjellet Slogen som strekker seg 1564 m.o.h. fra fjorden. På vei tilbake mot Loen passerer vi fjellet Jakta og fortsetter sydvestover i Nibbedalen mot Stryn sentrum. Turen avsluttes forbi Skålatårnet før vi glir ned mot Lovatnet og lander på Tyvaneset.

Deler av turen er i nasjonalpark slik at minste høyde over bakken er 1000 fot.

Den komplette tur for å se alt!

Glaicer Experience er den komplette tur hvis du vil se alt i området! Fra Tyvaneset klatrer vi utover fjorden og flyr østover over Lovatnet og runder Skålatårnet, deretter en rask tur over fjellet ned mot Oppstrynsvatnet og idyliske Hjelle. Videre kjører vi inn i fjellheimen over Strynefjellstunnelene og nordover mot Dalsnibba som ligger majestetisk på oversiden av Geiranger. Vi glir ned mot fjorden og ser fossefallene og gårdene i fjellsidene mens vi fortsetter ut fjorden og legger kursen nordover øst for Sunnmørsalpene mot Åndalsnes.

Inn mot Romsdalen ser vi en av Norges mest kjente fjellvegger, Trollveggen. En rolig sveip forbi denne mørke og trolske veggen før kursen settes sydover mot Tafjord. Videre fortsetter vi nedover dalen med stø kurs mot Jostadalsbreen. På veien får vi god utsikt til Stryn Sommerski og regionens høyeste fjelltopp, Lodalskåpa med 2.083 moh.

Vi kjører videre over Jostadalsbreen via Kjenndalen og deretter landemerket Briksdalen. Fra Briksdalen er vi tilbake i kjente trakter nordover i Oldedalen. Vi glir gjennom dalen over Oldevatnet mens vi passerer mellom Klovane og Sisiliekruna, før vi lander på Tyvaneset proppfulle av nye minner på kamera og i sinnet.

Store deler av turen er nasjonalpark med minstehøyde på 1.000 fot.
Klar for vestlandets kanskje råeste tur?

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å sikre at du får den beste opplevelsen på nettstedet vårt.